Dela ditt bästa tips för digitala möten!

Du har chans till värdefull kunskapspåfyllning. Vi har fyra bokpaket med Virtuella möten (sv eller eng) av Antoni Lacinai och Micke Darmell (2016), och boken 12 talares tankar om möten, Talarföreningen (2019). Maila oss på info@yrkemoderator.se så väljer vi ut de bästa tipsen och utser vinnarna.


Prenumerera på Yrke: Moderators nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Moderatorn har ordet för våra och andras erfarenheter och tips och råd, både för moderatorer och arrangörer.

Vi använder information som du skickar här för att skicka ut nyhetsbrevet Moderatorn har ordet. Bocka för rutan nedan för att godkänna och klicka sedan på 'Subscribe to list' för att börja prenumerera.

Du kan när som helst välja att avprenumerera genom att klicka 'Avregistrera' i slutet på ett mail eller genom att maila info@yrkemoderator.se. Genom att klicka nedan så accepterar du dessa villkor.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.