Yrke: Moderator är en bok för dig som är, vill bli, anlitar eller förmedlar en moderator, och för alla som är intresserade av att leda på scen.

Talarbranschen växer så det knakar och omsätter miljarder. Möten och evenemang bidrar till innovation, kunskap, samhällsnytta, värdeskapande kontakter och starkare varumärken. I takt med detta ökar moderatorns roll i omfattning och betydelse.

Ett professionellt ledarskap på scenen erkänns alltmer som avgörande för ett events framgång. Det leder till större fokus på kunskap, utbildning och kompetens för alla intressenter.

Här får du praktiska tips som blandas med författarnas gedigna erfarenheter av att förbereda, genomföra och följa upp ett moderatorsuppdrag. Flera andra röster bidrar genom sina perspektiv till att göra Yrke: Moderator till en användbar och inspirerande vägledning. Läsaren ges också utrymme till att reflektera i alla bokens kapitel.

Köp boken

Vid köp av fem böcker eller fler, kontakta oss gärna direkt för prisförslag

Nu finns boken även som E-bok att köpa på Adlibris

Lite om författarna

Författarna

Åsa Lindell

Åsa Lindell är moderator, föreläsare, certifierad facilitator samt författare till boken En fot i golvet (2013). Åsa modererar lika gärna på tyska, franska och engelska. Åsa är en av initiativtagarna till integrationsprogrammet Ett steg på vägen.

Åsas hemsidaMaila Åsa

Karin Klingenstierna

Karin Klingenstierna, moderator, konferencier och sångerska, har stått på svenska och internationella scener över tusen gånger. Karin var den mest bokade moderatorn 2017 hos kvinnligatalare.se och har många återkommande uppdragsgivare.

Karins hemsidaMaila Karin

Kontakta oss

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Denna sida skyddas med reCAPTCHA och Googles
Sekretesspolicy och
Användarvillkor gäller.